Babagan awake dhewe

HD Medical iki diadegaké ing taun 2000, iku perusahaan dhuwur-tech anyar sing spesialisasine ing riset & pembangunan, produksi, dodolan lan layanan sawise-sales kanggo produk peralatan imaging medical. HD Medical wis lulus sertifikasi saka sistem manajemen ISO internasional 9001 lan ISO 13485 kualitas, wis 20 jinis intellectual property sertifikat paten tengen.

y
ZF

Kita produk sing dipérang dadi seri Medical DR lan seri Animal DR. Seri DR medical kalebu Telpon gaya DR seri, seri Mobile DR, Radiography warata amben DR seri, DR seri Portable, Dynamic warata amben DR seri, fisik bis ujian lan ing. seri Animal DR kalebu High pungkasan Pet DR, Prasaja lan gampang Pet DR, DR layanan nganyari, Pet X-ray peralatan, Veterinary werna ultrasonik, Veterinary MRI, seri surgery amben Veterinary lan project pangayoman etc. Kita uga ngasilaké loro jinis DR komponèn mekanika kanggo DR.

 HD Medical Sincerely ngajak distributor agensi ing donya. 

WhatsApp Online Chat !