Flat bed DR digital X sistem ray imaging peralatan Radiography

Short Description:

Éling radiography Clinical tanpa mati angle.High tingkat radiography amben warata, panel amben bisa angkat lan mudhun, utawa ngawang menyang papat directions.80KW / 1000MA *-daya High frekuensi super ultrasonik, generator dhuwur voltase.


Detail produk

Tags Product

* Éling radiography Clinical tanpa mati angle.High tingkat radiography amben warata, panel amben bisa angkat lan mudhun, utawa ngawang menyang papat directions.80KW / 1000MA *-daya High frekuensi super ultrasonik, generator dhuwur voltase.

* Kapasitas panas High, kacepetan dhuwur tabung x-ray. kinerja dhuwur detector flat panel (siji utawa pindho opsional). 65KW / 800MA frekuensi dhuwur dhuwur voltase generator. Diimpor ukuran gedhe detector flat panel (17 * 17 'nganggo kabel warata detector panel mobile). daya dhuwur kacepetan dhuwur tabung x-ray (Varian).

* Operasi Japanese fleksibel. Diimpor ukuran gedhe 17 * 17 "kabel mobile warata detector panel. daya dhuwur frekuensi dhuwur dhuwur voltase generator. Éling DR radiography jejere amben pendhapa

 

DR PARTS DR5500P
Flat Panel Detector Korea Brand, gaya kabel 17 '* 17' résolusi Cesium iodide Keruangan: ≧ 3.9 LP / MM
High Voltage Generator Telung phase daya 380V +/- 38VMax. output wêdakakêna 55KW saiki Tube: 10mA ~ 640mA

Voltase Tube: 40kV ~ 150kV  wektu pajanan: 0.2mAs ~ 800mAs

X-Ray Tube Toshiba Brand, titik fokus 0.6 * 1.2  voltase Tube: 40kV ~ 150KV Target Angle: 12 °
asli DR Dhuwur 2050MM, Side kadohan: 425 ~ 1225MM Bed max.bearing: 135KGS   
dodo Column gaya vertikal, panel inti kanggo ngisor: 450 ~ 1460mm

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !