KPET DR6500 Vet Veterinary kewan pet digital radiography X sistem ray imaging peralatan DR

Short Description:

desain standar amben lumahing karo sawetara luwih akeh saka aplikasi cocok kanggo pemriksaan kanggo kabeh kewan cilik, medium lan gedhe. Bahan komposit dhuwur-tech sing digunakake kanggo amben lumahing, lan materi wis property ngeruk-tahan lan gampang kanggo ngresiki. Ing dosis kanggo nresep X-ray kurang.


Detail produk

Tags Product

desain standar amben lumahing karo sawetara luwih akeh saka aplikasi cocok kanggo pemriksaan kanggo kabeh kewan cilik, medium lan gedhe. Bahan komposit dhuwur-tech sing digunakake kanggo amben lumahing, lan materi wis property ngeruk-tahan lan gampang kanggo ngresiki. Ing dosis kanggo nresep X-ray kurang.

A generasi anyar ukuran gedhe saka detector flat panel digital tanpa pamotongan, ing layang karo ukuran gedhe saka "17 × 17" amorf Silicon (ukuran piksel: 127 μ m lan disualekno image wektu: 4 ~ 6 detik) wis diimpor karo asli packaging saka Korea lan wis ngrambah tingkat teknologi anjog ing donya kabèh. Wis stabilitas lan résolusi aspek luwih lan nduweni fitur kualitas, urip dawa, aspek biaya kinerja luwih ing wektu sing padha, mangkono patemon nggunakake Clinical lan freeing wong tanpa kuwatir.

Ana inti teknologi Processing gambar saka HD Medical lan jendhela nyetel otomatis, brebeg lan transmisi otomatis bisa ngrambah ing gambar. Fungsi Prosès kuat presents efek paling saka penambahan, nyaring, lan brebeg.

Dhukungan sistem Dhaftar Work:

Wis fungsi kanggo disualekno image, Tambah lan abang saka gambar, imbuhan saka padhange image, imbuhan saka kontras gambar, rotasi image, gambar flips lan pangukuran VHS; pangkalan nduweni fungsi serep keamanan otomatis kanggo gambar, sing ndhukung mode dalan siji utawa path dual; The Dicom3.0 transmisi image, panaliten, edition, printing bisa ngrambah dening sistem iki. sistem DR bisa ngatur sabar lan informasi gambar;

detector panel Flat Japan Toshiba, 17 '* 17' amorf Silicon (FPD) iodide Cesium  1 set
stasiun Work: Technical komputer bahan,  2M HD layar ukuran werna abu-abu 1 set
Software lunak diimpor Original kanggo kewan 1 set
amben Animal No.7 amben, panel bisa pindhah menyang kolom tabung papat arah mindhah munggah lan mudhun dening listrik                            1 set
dhuwur voltase generator 220V, 320MA, 32KW 40-150kv    Made in China (Neusoft account) 1 PC
tabung sinar X fokus titik: 0.6 * 1.2 Tube voltase 40-150KV. account Toshiba 1 PC
printer film Laser Kodak 5700C 1 PC
printer laporan Paper warni 1 PC
Filter kothak Diimpor JPI, 203 kabel, kothak kandhel dhuwur 1 SET
layar tutul HD Medical 1 PC
stasiun karya Post-Processing Komputer nganggo piranti lunak 1 SET
Remote trolley  3KW UPS wêdakakêna, bisa mindhah munggah lan mudhun.  
alat kothak HD Medical 1 SET
kabel tegangan dhuwur 75KV 2pcs
kabel Power Two 3wires phase 1 PC
Collimator Khusus kanggo 24V Animal 1 PC
Power ampli: Digawe ing China 1 SET
Others Packing karton, kabel bumi 1 SET

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !