Mobile DR digital X ray imaging sistem piranti Radiography

Short Description:

daya 20KW Super lan 32KW frekuensi dhuwur dhuwur voltase generator, kinerja super tanpa pemicu salah, layar tutul sensitif dhuwur 


Detail produk

Tags Product

* Super daya 20KW lan 32KW frekuensi dhuwur dhuwur voltase generator, kinerja super tanpa pemicu salah, layar tutul sensitif dhuwur

* New sistem seluler DR, energi panyimpenan baterei, daya nyurung, sawijining frekuensi dhuwur dhuwur voltase generator, dhuwur panas tabung kapasitas x-ray.

* Toshiba lan Varian tabung x-ray opsional, kabel lan nirkabel flat panel detector opsional.

Kanthi ultrasonik sistem tabrakan panyegahan.

 

DR PARTS item V-100 V-200 V-300
Flat Panel Detector Brand  HD HD Varian kabel / Thales nirkabel
Size 14 '* 17' 14 '* 17' 14 '* 17'
Material sesium iodide sesium iodide sesium iodide
High Voltage Generator Brand HD HD HD
Power 20KW / 320MA 32KW / 400MA 32KW / 400MA
X-Ray Tube Brand Toshiba Toshiba Samsung Varian

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !