U lengen DR digital X ray imaging sistem Radiography

Short Description:

* Kanthi Ciri efficiency dhuwur konversi, dinamis sawetara sudhut, résolusi spasial dhuwur, kurang gangguan, stabil kinerja daya adaptasi lingkungan kuwat lan ing

 


Detail produk

Tags Product

* Gambar banget bisa ngrambah malah ing kawontenan syuting dosis kurang.

* Tingkat Teknologi High amorf Silicon (FPD). kabèh detector 17'x17 'karo ukuran gedhe area deteksi efektif. Ketemu dikarepake radiography saka macem-macem posisi.

DR PARTS item DR3000 DR3200
Flat Panel Detector Brand  HD  KANGZHONG
Size 17 '* 17' 17 '* 17'
Material sesium iodide sesium iodide
High Voltage Generator Brand HD NEUSOFT
Power 28KW / 360MA 32KW / 400MA
X-Ray Tube Brand HD HD
fokus 0,6 * 1.2 0,6 * 1.2
Tegangan Tube paling 150KV 150KV
asli DR Brand  HD HD

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !