lengen UC DR digital X ray imaging sistem mesin Radiography

Short Description:

sistem gambar kuat, pengalaman operasi nemen, ketemu ujian Clinical beda.

 


Detail produk

Tags Product

* Sistem image Kuat, pengalaman operasi nemen, ketemu ujian Clinical beda.

* Dhuwur kinerja frekuensi dhuwur dhuwur voltase generator.

* Struktur Chain dibangun ing kolom kanggo ngangkat, ing unit kontrol lan asli wis Integrasi bebarengan.

* Teknologi High tingkat amorf Silicon (FPD) Sesium iodide detector flat panel, X ray bisa langsung diubah dadi sinyal listrik, résolusi sing luwih apik lan sensitivitas wis digawa karo sampeyan.

DR PARTS item DR5000X 5000XI DR5000G
Flat Panel Detector Brand  HD Toshiba  Toshiba
Size 17 '* 17' 17 '* 17' 17 '* 17'
Material sesium iodide sesium iodide sesium iodide
High Voltage  Generator Brand HD NEUSOFT NEUSOFT
Power 50KW / 630MA 50KW / 630MA 50KW / 630MA
frekuensi dhuwur dhuwur Super 200KHZ
X-Ray Tube Brand  HD Toshiba Varian
fokus 0,6 * 1.2 0,6 * 1.2 0,6 * 1.2
Tegangan Tube paling 150KV 150KV 150KV
asli DR Brand  HD   HD

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !