Rreth nesh

HD Medical u themelua në vitin 2000, është një ndërmarrje të re të teknologjisë së lartë që e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe pas shitjes shërbimi për produktet e pajisjeve mjekësore të imazhit. HD mjekësore ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit ndërkombëtar ISO 9001 dhe ISO 13485 të cilësisë, ka 20 lloje të certifikatave të drejtën e pronësisë intelektuale patentë.

y
ZF

Prodhimet tona janë të ndarë në seri Medical DR dhe seri Animal DR. seri DR mjekësore përfshijnë fiks stil seri DR, seri Mobile DR, radiografi shtrat të sheshtë seri DR, seri Portable DR, Dynamic shtrat të sheshtë seri DR, autobus fizike ekzaminimin dhe kështu me radhë. seri Animal DR përfshijnë fund të lartë Pet DR, thjeshtë dhe e lehtë Pet DR, shërbimit DR freskimit, Pet X-ray pajisje, ultratinguj Veterinar ngjyra, veterinare MRI, veterinare seri krevat kirurgji dhe projektin e mbrojtjes etj Ne gjithashtu prodhojnë dy llojet e komponentit mekanikë DR për DR.

 HD Medical ftojmë sinqerisht shpërndarësit agjenci në të gjithë botën. 

WhatsApp Online Chat !