• banner-1
  • banner-2
  • banner-3
  • ddl

Wilujeng sumping di HD Médis

HD Médis diadegkeun dina 2000, mangrupakeun perusahaan tinggi-tech anyar anu specializing dina panalungtikan & ngembangkeun, produksi, jualan na jasa saatos-jualan keur produk parabot Imaging médis. HD Médis geus lulus sertifikasi tina sistem manajemen ISO internasional 9001 sarta ISO 13485 kualitas, boga 20 rupa intelektual sertipikat patén katuhu.

 

produk urang dibagi kana runtuyan Médis DR jeung runtuyan Sato DR. Runtuyan DR médis antarana Maneuh gaya DR seri, runtuyan Mobile DR, Radiography datar ranjang DR seri, DR runtuyan Hotspot, Cim datar ranjang DR seri, fisik beus ujian jeung saterusna. runtuyan sato DR kaasup High tungtung piaraan DR, Basajan tur gampang piaraan DR, DR jasa update, piaraan X-ray parabot, Pangajaran sarta Palatihan Atikan warna ultrasound, Pangajaran sarta Palatihan Atikan MRI, runtuyan bedah ranjang Pangajaran sarta Palatihan Atikan sarta proyék panyalindungan jsb Urang ogé ngahasilkeun duanana rupa DR komponén mékanika mun DR.

nempo More

Produk Artikel

Naha milih HD Médis kami?

  • fokus

    fokus

    Sunda husus & Tim D ngan pikeun Imaging alat médis, DR, CT, MRI, ultrasound.
  • pangalaman

    pangalaman

    Mimitian ti taun 2000 nepi ka konsentrasi dina pabrik jeung perawatan pakakas Imaging Médis.
  • boga ijasah

    boga ijasah

    sertipikat geus dipiboga of CFDA / ISO9001 / ISO13485, sertipikat CE geus nerapkeun.
  • kapasitas

    kapasitas

    Kuat kapasitas ngahasilkeun sarta skéma manajemén ketat pikeun mastikeun pangiriman gancang jeung ajeg.

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !