Tentang Kami

HD Médis diadegkeun dina 2000, mangrupakeun perusahaan tinggi-tech anyar anu specializing dina panalungtikan & ngembangkeun, produksi, jualan na jasa saatos-jualan keur produk parabot Imaging médis. HD Médis geus lulus sertifikasi tina sistem manajemen ISO internasional 9001 sarta ISO 13485 kualitas, boga 20 rupa intelektual sertipikat patén katuhu.

y
zf

produk urang dibagi kana runtuyan Médis DR jeung runtuyan Sato DR. Runtuyan DR médis antarana Maneuh gaya DR seri, runtuyan Mobile DR, Radiography datar ranjang DR seri, DR runtuyan Hotspot, Cim datar ranjang DR seri, fisik beus ujian jeung saterusna. runtuyan sato DR kaasup High tungtung piaraan DR, Basajan tur gampang piaraan DR, DR jasa update, piaraan X-ray parabot, Pangajaran sarta Palatihan Atikan warna ultrasound, Pangajaran sarta Palatihan Atikan MRI, runtuyan bedah ranjang Pangajaran sarta Palatihan Atikan sarta proyék panyalindungan jsb Urang ogé ngahasilkeun duanana rupa DR komponén mékanika mun DR.

 HD Médis tulus diondang distributor agénsi ka sakuliah dunya. 

WhatsApp Online Chat !