Datar ranjang DR digital X Sistim ray Imaging parabot Radiography

Pondok Description:

Nyadar radiography klinis tanpa maot angle.High tingkat radiography ranjang datar, panel ranjang bisa ngangkat luhur jeung ka handap, atawa ngambang opat directions.80KW / 1000MA *-kakuatan High frékuénsi super ultrasonic, generator tegangan tinggi.


jéntré produk

Tags produk

* Sadar radiography klinis tanpa maot angle.High tingkat radiography ranjang datar, panel ranjang bisa ngangkat luhur jeung ka handap, atawa ngambang opat directions.80KW / 1000MA *-kakuatan High frékuénsi super ultrasonic, generator tegangan tinggi.

* Kapasitas panas High, speed tinggi tube x-ray. kinerja tinggi detektor panel datar (salah sahiji atawa ganda mangrupakeun pilihan). 65KW / 800MA frekuensi tinggi tegangan tinggi generator. Diimpor ukuranana badag detektor panel datar (17 * 17 'kabel datar detektor panel mobile). kakuatan tinggi speed tinggi tube x-ray (Varian).

* Operasi Basajan fléksibel. Diimpor ukuranana badag 17 * 17 "kabel mobile datar detektor panel. kakuatan tinggi frekuensi tinggi tegangan tinggi generator. Nyadar DR radiography gigireun ranjang bangsal

 

DR bagian DR5500P
Datar Panel detektor Koréa Brand, gaya kabel 17 '* 17' resolusi kalapa iodida Ruang: ≧ 3,9 LP / MM
Tinggi tegangan generator Tilu fase kakuatan 380V +/- 38VMax. output bubuk 55KW ayeuna pipah: 10mA ~ 640mA

Tegangan tube: 40kV ~ 150kV  waktu eksposur: 0.2mAs ~ 800mAs

X-RAY pipah TOSHIBA Brand, titik fokus 0,6 * 1.2  tegangan pipah: 40kV ~ 150KV Target Angle: 12 °
kolom DR Jangkungna 2050MM, Sisi jarak: 425 ~ 1225MM Pesanggrahan max.bearing: 135KGS   
dada Tihang gaya nangtung, panel inti mun handap: 450 ~ 1460mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !