KPET DR6500 Vet Pangajaran sarta Palatihan Atikan sato piaraan digital radiography X Sistim ray Imaging parabot DR

Pondok Description:

Desain baku tina ranjang beungeut ku rentang lega tina aplikasi anu cocog pikeun Citatah pikeun sakabéh sato leutik, sedeng sarta badag. Bahan komposit tinggi-tech digunakeun pikeun ranjang beungeut, sarta bahan éta boga sipat scratch-tahan jeung gampang pikeun ngabersihan. The dosage pikeun nyerep X-ray anu low.


jéntré produk

Tags produk

Desain baku tina ranjang beungeut ku rentang lega tina aplikasi anu cocog pikeun Citatah pikeun sakabéh sato leutik, sedeng sarta badag. Bahan komposit tinggi-tech digunakeun pikeun ranjang beungeut, sarta bahan éta boga sipat scratch-tahan jeung gampang pikeun ngabersihan. The dosage pikeun nyerep X-ray anu low.

A generasi anyar ukuranana badag tina detektor panel datar digital tanpa splicing, anu detektor kalayan ukuranana badag tina "17 × 17" amorf silikon (ukuranana piksel: 127 μ m jeung akuisisi gambar waktos: 4 ~ 6 detik) anu diimpor sareng bungkusan aslina tina Koréa sarta eta geus kahontal tingkat téhnologis anjog di sakabeh dunya. Cai mibanda stabilitas jeung resolusi rasio luhur sarta boga ciri tina-kualitas luhur, hirup lila, rasio ongkos kinerja luhur dina waktos anu sareng, kukituna pasamoan pamakéan klinis na freeing jalma tanpa worries.

Aya core téhnologi pengolahan citra ti HD Médis jeung jandela nyaluyukeun otomatis, ngurangan bising jeung transmisi otomatis bisa dihontal dina gambar. Fungsi pengolahan citra kuat presents efek best of enhancement, nyaring, sarta ngurangan bising.

Rojongan Sistim Daptar Karya:

Ieu boga fungsi pikeun akuisisi gambar, kanaékan jeung réduksi gambar, adjustment of kacaangan gambar, adjustment of jelas gambar, rotasi gambar, gambar flips sarta pangukuran VHS; workstation nu boga fungsi tina cadangan kaamanan otomatis pikeun gambar nu ngarojong modus jalur tunggal atawa jalur dual; The Dicom3.0 transmisi gambar, panalungtikan nu, édisi ka, percetakan nu bisa dihontal ku sistem ieu. Sistim DR bisa ngokolakeun sabar jeung informasi gambar;

detektor panel datar Japan Toshiba, 17 '* 17' amorf Silicon (FPD) iodida kalapa  1 set
stasiun gawe: Teknis komputer kelas,  2M HD layar skala kulawu 1 set
software software diimpor aslina keur sato 1 set
ranjang sato No.7 ranjang, panel tiasa ngalih ka kolom tube opat arah gerak luhur jeung ka handap ku listrik                            1 set
tegangan tinggi generator 220V, 320MA, 32KW 40-150kv    Dijieun di Cina (Neusoft brand) 1 PC
ray tube X fokus titik: 0,6 * 1.2 pipah tegangan 40-150KV. brand Toshiba 1 PC
printer pilem laser Kodak 5700C 1 PC
printer laporan tulisan loba warnana 1 PC
filter grid Diimpor JPI, 203 kawat, grid padet tinggi 1 Romadhon
Layar cabak HD Médis 1 PC
stasiun gawe pos-processing Komputer jeung software 1 Romadhon
jauh trolley  3KW UPS bubuk, bisa mindahkeun luhur jeung ka handap.  
alat kotak HD Médis 1 Romadhon
sambungan kabel tegangan tinggi 75KV 2PCS
sambungan kabel kakuatan Dua 3wires fase 1 PC
Collimator Husus pikeun 24V Sato 1 PC
Kakuatan panguat: Didamel di Cina 1 Romadhon
batur Paking karton, kawat bumi 1 Romadhon

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !