Portabel vet sato piaraan sistem analog X ray Imaging

Pondok Description:

Portabel vet sato piaraan sistem analog X ray Imaging


jéntré produk

Tags produk

daya kaluarannana 5.3kW
tegangan dipeunteun 220V ± 10% 50Hz / 60Hz
frékuénsi Inverter 70kHz +/- 5%
kV precision rentang pinuh ± 4%
ma precision ≤ ± (5%) (MA> 25mA, mdet> 5); ≤ ± (10% + 1mA) (mA≤25mA); 
speed anoda anoda tetep
rentang kV paparan 40kV-125kV, 1kV hambalan
Paparan rentang ma 10-100mA (pamakéan R'10 atanapi standar R'20)
mdet paparan dibasajankeun 1 -4000ms (pamakéan R'10 atanapi standar R'20)
mdet paparan precision ≤ ± (5% + 0.2ms)
Paparan rentang Mas 0.1-200mAs (pamakéan R'10 atanapi standar R'20)
Paparan Mas precision ≤ ± (5% + 0.2mAs)
kuantitas Apr Max. Rojongan 2000pcs data Apr
Interface komunikasi RS-232
Kaluar dimension (mm)

280 * 255 * 220 (tanpa collimator); 450 * 255 * 220 (jeung collimator)

Beurat (kgs) 15kgs (kalawan collimator)

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !