U panangan DR digital X ray Imaging Sistim Radiography

Pondok Description:

* Jeung Karakteristik efisiensi tinggi konversi, rentang dinamis lega, resolusi spasial tinggi, noise low, kinerja stabil adaptability lingkungan kuat jeung saterusna

 


jéntré produk

Tags produk

* Gambar Alus bisa dihontal malah dina kaayaan shooting di dosis low.

* Tingkat Téhnologi High amorf silikon (FPD). sakabeh detektor 17'x17 'kalayan ukuranana badag wewengkon deteksi éféktif. Minuhan paménta radiography rupa posisi.

DR bagian barang DR3000 DR3200
Datar Panel detektor merek  HD  KANGZHONG
ukuran 17 '* 17' 17 '* 17'
material cesium iodida cesium iodida
Tinggi tegangan generator merek HD NEUSOFT
kakuatan 28KW / 360MA 32KW / 400MA
X-RAY pipah merek HD HD
fokus 0,6 * 1.2 0,6 * 1.2
Tegangan pipah pangluhurna 150KV 150KV
kolom DR merek  HD HD

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !